EERLIJK ETEN
UIT DE STREEK

DUURZAAM . LOKAAL . GEZOND

MET 250 GEZINNEN ETEN UIT DE STREEK

Na een succesvolle challenge in 2020 draait Eerlijk Eten uit de Streek bijna een halfjaar met de permanente levering. Al meer dan 50 trouwe deelnemers ontvangen wekelijks een pakket met heerlijke, verse groente, brood, eieren, zuivel en vlees direct van de boeren uit de regio. Om ons initiatief voort te kunnen zetten, hebben we minimaal 250 deelnemers met een abonnement nodig. Wil jij bijdragen aan een eerlijker en duurzaam voedselsysteem? Sluit dan vandaag nog een abonnement af!

NIEUWE DEELNEMERS GEZOCHT!

In de zomer zijn we gestart met de permanente levering en de verkoop van losse producten in de webshop. Al snel hadden 50 enthousiaste deelnemers zich aangemeld voor de permanente levering. Het aantal afnemers groeit echter niet zo hard.

Wij zetten ons samen met onze vrijwilligers en producenten maximaal in voor een lokaal voedselsysteem met een eerlijke prijs. Op dit moment vraagt de wekelijkse levering een grote inzet van vrijwilligers. We zijn ontzettend dankbaar voor het werk dat zij doen en de energie die zij hiervoor hebben. Mede met onze vrijwilligers maken we een succes van Eerlijk Eten uit de Streek.

Om ons initiatief ook op de lange termijn door te kunnen zetten, en betaalde krachten in te kunnen zetten op essentiële plekken in het leveringsproces, hebben we meer deelnemers nodig. Onze ambitie is dan ook om door te groeien naar minimaal 250 afnemers van abonnementen en webshopproducten. En als we groeien hebben we meer vrijwilligers nodig.

OOK JIJ KUNT HELPEN, DOE JE MEE?

Wijs familie, vrienden, buren en andere geïnteresseerden in jouw netwerk op Eerlijk Eten uit de Streek. Je kunt dat op diverse manieren doen:

  • Stuur deze mail door.
  • Stuur onze flyer door naar je familie, buren, vrienden of anderen.
  • Organiseer een actie in de kantine voor producten uit de streek op je werk, vereniging of club.
  • Deel onze berichten op social media.
  • Organiseer een kerstdiner met producten van Eerlijk Eten uit de Streek.

Heb je zelf nog leuke ideeën om ons initiatief verder onder de aandacht te brengen, of heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@eerlijketenuitdestreek.nl. Hulpmiddelen (flyer, tekst voor mails en social media berichten) zijn beschikbaar.

Download hier de flyer

KERSTDINER

Zoek je nog inspiratie voor je kerstdiner? Eerlijk Eten uit de Streek helpt je graag! Een kerstdiner smaakt namelijk nog beter als je weet dat de producenten uit de regio met liefde voor jouw producten hebben gezorgd.

Voor elke gang hebben we een aantal recepten bedacht. Zo is er voor ieder wat wils. De gerechten zijn vanaf begin december te bestellen in de webshop. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelde gerechten op tijd klaar staan bij één van onze afhaallocaties.

Heb je nog suggesties?

Uiteraard zijn we benieuwd naar jouw ideeën voor kerstgerechten uit de streek. Wat eet jij graag met de feestdagen? Welke producten mogen we niet vergeten? Wij horen het graag! Geef jouw suggesties vóór 1 november a.s. aan ons door via info@eerlijketenuitdestreek.nl.

IK HEB EEN IDEE

ONZE PRODUCENTEN