EERLIJK ETEN
UIT DE STREEK

DUURZAAM . LOKAAL . GEZOND

Wie zijn de initiatiefnemers?

De intiatiefnemers van het concept 40 dagen Eten uit de Streek zijn IJsbrand Snoeij, Renze Holwerda, Marlies Knol en Jurrien Rossien. Daarnaast is er een kerngroep opgericht van consumenten, producenten, investeerders en leveranciers. Dit zijn:

  • Gert van Middendorp (Vanelly, melkveehouderij en zuivel- en kaasmakerij met Landwinkel)
  • Marjanne Borren (De Lankerenhof, biologisch legpluimveebedrijf)
  • Jantine van de Kraats (BoerenBok, bokkenhouderij)
  • Marlies Knol (consument en voorheen Gemeente Barneveld)
  • Renze Holwerda (consument)
  • Bart Boon (Ecofields, biologische kalverhouderij en slagerij)
  • Harry Rijken (consument)
  • Peter Verburgh (Partycentrum de Molen)
  • Stichting Ede Marketing (marketing & communicatie)
  • Rogier Spierenburg (Rabobank Gelderse Vallei)
  • Susanna Butterman (Gemeente Ede)
  • Justine Smithuis (consument)
  • Barrie van Geresteijn (Vallei Groenten)

Maak kennis met de initiatiefnemers

Renze Holwerda

Renze Holwerda

Lid Kerngroep

DOE JE MEE?

Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen, meld je aan voor de volgende 40dagen challange of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Een ieders inzet is van harte welkom!

Aanmelden kan via info@eerlijketenuitdestreek.nl of via onderstaande button.

Ik meld me aan

ONZE PRODUCENTEN