Wie zijn de initiatiefnemers en kerngroepleden?

De intiatiefnemers van het concept 40 dagen Eten uit de Streek zijn IJsbrand Snoeij, Renze Holwerda, Marlies Knol en Jurrien Rossien. Daarnaast is er een kerngroep opgericht van consumenten, producenten, investeerders en leveranciers. Dit zijn:

  • Gert van Middendorp (Vanelly, melkveehouderij en zuivel- en kaasmakerij met Landwinkel)
  • Marjanne Borren (De Lankerenhof, biologisch legpluimveebedrijf)
  • Jantine van de Kraats (BoerenBok, bokkenhouderij)
  • Marlies Knol (consument en voorheen Gemeente Barneveld)
  • Renze Holwerda (consument)
  • Bart Boon (Ecofields, biologische kalverhouderij en slagerij)
  • Harry Rijken (consument)
  • Peter Verburgh (Partycentrum de Molen)
  • Stichting Ede Marketing (marketing & communicatie)
  • Rogier Spierenburg (Rabobank Gelderse Vallei)
  • Susanna Butterman (Gemeente Ede)
  • Justine Smithuis (consument)
  • Barrie van Geresteijn (Vallei Streek Groente)
  • Rianne van Zandbrink (consument, Boerderij Tussen de Hagen)

Maak kennis met de kerngroepleden

Renze Holwerda

Renze Holwerda

Lid Kerngroep

Justine Smithuis

Lid Kerngroep

Marjanne Borren

Lid kerngroep

Gert van Middendorp

Lid Kerngroep

Rianne v Zandbrink

Lid Kerngroep

Ali Hendriksen

Facturatie en Co Logistiek

DOE JE MEE?

Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Een ieders inzet is van harte welkom!

Aanmelden kan via info@eerlijketenuitdestreek.nl of via onderstaande button.

Ik meld me aan

ONZE PRODUCENTEN