EERLIJK ETEN
UIT DE STREEK

DUURZAAM . LOKAAL . GEZOND

Maak kennis met de producenten

De regio Foodvalley is veelzijdiger dan je misschien denkt. De producten zijn met liefde en passie voor je gemaakt door onze boeren en telers in de Foodvalley. Enkele producten komen uit een andere regio, maar ook daarvan kun je de herkomst zien in de line-up van de erven.

In elke nieuwsbrief hebben we een interview met een van de producenten. De interviews lees je terug op deze pagina. Ook vind je onderaan de pagina alle logo’s van de deelnemende producenten. Door op het logo te klikken bezoek je de website van de betreffende producent.

De Landouw

Om consumenten te kunnen voorzien van een rijk assortiment aan groenten, zijn de groenteproducenten gestart met hun teeltplannen. Zo ook Frank van den Berg van De Landouw. Hij is in 2019 begonnen met het telen van groenten in De Glind, een dorp in de gemeente Barneveld. Wij spraken hem over zijn plannen, ontwikkelingen en samenwerking voor de wekelijkse permanente levering.

Lees hier het interview met Frank

De Valksche Bijenhof

De bijen, die onmisbaar zijn in de natuur, maar ook in de landbouw en fruitteelt! Bijen voeren namelijk ontzettend belangrijk werk uit. Ze zorgen ervoor dat er tijdens de bloembezoeken bevruchting plaats vindt. In de 40-dagen periode leverde De Valksche Bijenhof de honing. We interviewden Gerard van de Braak van Valksche Bijenhof om meer te weten te komen over de rol van bijen en zijn bedrijf.

Lees hier het interview met Gerard

Of bekijk hier de video die Ede Marketing voor ons maakte als afsluiting en terugblik op de eerste 40 dagen challange in oktober/november 2020.

Hieronder vind je alle betrokken producenten