IN GESPREK MET: MARLIES KNOL - VOORZITTER

Marlies Knol

Marlies werkte de afgelopen 10 jaar als beleidsmedewerker duurzame ontwikkeling bij de gemeente Barneveld. Ze zette zich in voor duurzame voedselvoorziening in de regio. Marlies is mede-initiatiefnemer van Eerlijk Eten uit de Streek en de 40-dagen challenge.

“Ik zie de potentie van dit initiatief. Daarom zet ik me nu als vrijwilliger in voor Eerlijk Eten uit de Streek,” vertelt Marlies. “Onze voedselvoorziening lijkt vanzelfsprekend, maar de huidige voedselproductie is kwetsbaar en bedreigt op termijn onze voedselzekerheid. We zijn afhankelijk van andere landen en met niet-duurzame productieprocessen ondermijnen we de voedselproductie van de toekomst.

Het wordt dus hoog tijd dat consumenten en producenten samenwerken om gezond en duurzaam voedsel uit de streek tegen een eerlijke prijs aan te bieden. Ik draag daar graag aan bij door mijn netwerk, kennis, en ervaring in te zetten.”

Maak kennis met de andere bestuursleden

Poppe Braam

Poppe Braam

Penningmeester

marcel wijnen

Marcel Wijnen

Secretaris

Ilona Baan

Ilona Baan

Bestuurslid

DOE JE MEE?

Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen, meld je aan voor de volgende 40dagen challange of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Een ieders inzet is van harte welkom!

IK MELD ME AAN

ONZE PRODUCENTEN