IN GESPREK MET: ALI HENDRIKSEN

staff

Ik ben Ali Hendriksen, geboren en getogen in het buitengebied van Lunteren. Ik ben afgestudeerd als zangpedagoog en heb lang in Wageningen gewoond, maar na 25 jaar heb ik mijn plekje weer gevonden in Lunteren.

Jarenlang was ik docent en coördinator bij het centrum voor kunsteducatie ’t Venster in Wageningen. Ook de masterstudie voor evenementenprogrammeur heb ik met veel plezier afgerond. Sinds 2017 ben ik volledig ZZP-er met een praktijk aan huis en een leslocatie in Doorn met specialisatie opera! Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus momenteel studeer ik voor regisseur.

Eerlijk Eten uit de Streek heeft mijn hart! Ik ben opgegroeid met een grote groentetuin, dus gezond en lekker vers eten op je bord en dicht bij de natuur is mijn levensbehoefte. De jaargetijden die voor de diverse groenten geschikt zijn geven een fijne afwisseling en laten je meebewegen met de natuur. Ik heb nu in Lunteren geen groentetuin, maar de producten van Eerlijk Eten brengen dat gevoel weer terug.

Op 1 juli ben ik gestart met de facturering voor de Stichting en deze week ga ik aan de slag als coördinator voor het logistieke gedeelte. Ik sta graag in contact met de klanten en leveranciers om mijn enthousiasme over de (h)eerlijke producten en dit mooie samenwerkingsverband te delen.

Maak kennis met de andere initiatiefnemers

Marjanne Borren

Marjanne Borren

Lid kerngroep

DOE JE MEE?

Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen, meld je aan voor de volgende 40dagen challange of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Een ieders inzet is van harte welkom!

IK MELD ME AAN

ONZE PRODUCENTEN