
De organisatie
De initiatiefnemers
De intiatiefnemers van het concept 40 dagen Eten uit de Streek zijn IJsbrand Snoeij, Renze Holwerda, Marlies Knol en Jurrien Rossien. Daarnaast is er een kerngroep opgericht die de praktische organisatie op zich neemt. Dit zijn:
- Gert van Middendorp (Landwinkel Vanelly, zuivel- en kaasmakerij)
- Marjanne Borren (De Lankerenhof, biologisch legpluimveebedrijf)
- Jantine van de Kraats (BoerenBok, bokkenhouderij)
- Marlies Knol (consument en voorheen Gemeente Barneveld)
- Renze Holwerda (consument)
- Justine Smithuis (consument)
- Barrie van Geresteijn (Vallei Streek Groente, groentetelers)
- Rianne van Zandbrink (consument en student WUR)

Het bestuur
In het najaar van 2020 hebben we de Stichting Eerlijk Eten uit de Streek opgericht. Maak hieronder kennis met de bestuursleden:
DOE JE MEE?
Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Doe mee! Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Een ieders inzet is van harte welkom!
Aanmelden kan via info@eerlijketenuitdestreek.nl of via onderstaande button.
ONZE PRODUCENTEN

























