De organisatie

Eerlijk Eten uit de Streek is een stichting die is ontstaan uit een initiatiefgroep van producenten, consumenten en enkele organisaties. We hebben voor ogen dat duurzaam voedsel uit de streek voor iedereen beschikbaar en bereikbaar is en dat de boer een eerlijke prijs krijgt voor zijn producten. Om dat te bereiken moeten consumenten en producenten een langdurige verbinding met elkaar aangaan. Verantwoordelijkheid, vertrouwen en transparantie zijn belangrijk om vanuit en aan te werken. Samen zetten we stappen naar een duurzaam regionaal voedselsysteem.

De initiatiefnemers

De intiatiefnemers van het concept 40 dagen Eten uit de Streek zijn IJsbrand Snoeij, Renze Holwerda, Marlies Knol en Jurrien Rossien. Daarnaast is er een kerngroep opgericht die de praktische organisatie op zich neemt. Dit zijn:

bruine eieren in het gras

Het bestuur

In het najaar van 2020 hebben we de Stichting Eerlijk Eten uit de Streek opgericht. Maak hieronder kennis met de bestuursleden:

DOE JE MEE?

Lijkt het jou ook leuk om actief betrokken te zijn bij Eerlijk eten uit de Streek? Doe mee! Spreekt lokale voedselproductie en eten uit de korte keten jou aan? Krijg je zin om mee te bouwen aan een nieuw voedselsysteem in jouw buurt? Denk dan mee in de ontwikkeling, steek actief je handen uit de mouwen of blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Een ieders inzet is van harte welkom!

Aanmelden kan via info@eerlijketenuitdestreek.nl of via onderstaande button.

Ik meld me aan

ONZE PRODUCENTEN