ABONNEMENTEN

Eerlijk Eten uit de Streek biedt voedsel abonnementen aan met lokale producten en eerlijk eten uit de buurt. Verse, gezonde basisproducten en boodschappen uit de regio, zoals: groenten, aardappelen, eieren en zuivel. Je kunt je abonneren op een wekelijks pakket. Zo geniet je altijd van (h)eerlijke verse streekproducten.

Lees hieronder meer over de soorten en inhoud van onze abonnementen. Daarnaast hebben we een webshop voor losse bestellingen en andere producten.

SOORTEN ABONNEMENTEN

Bij Eerlijk Eten uit de Streek kun je kiezen uit verschillende soorten abonnementen voor groenten, zuivel, aardappelen en eieren. De prijzen van de verschillende abonnementen vind je terug in de webshop.

Groentepakket

Het biologisch groentepakket wordt wekelijks opnieuw samengesteld op basis van het aanbod van leveranciers uit de regio Eemvallei. In het pakket vind je 4 tot 5 soorten groenten. Je eet dus altijd verse groenten van het seizoen. Op dinsdag krijg je een e-mail met welke producten je die vrijdag kunt afhalen.

Het onbespoten streekgroentepakket bestaat uit de onbespoten groenten van ValleiStreekGroente. In het pakket vind je 4 soorten groenten die elke week weer vers worden geoogst van het land. Je eet dus altijd groenten uit het seizoen. Op dinsdag krijg je een e-mail met welke producten je vrijdag kunt afhalen.

Zuivelpakket

De zuivel wordt geleverd door Klein Olden Aller. Je kunt kiezen uit twee pakketten.

 1. Het naturel-abonnement bevat melk, yoghurt en hangop.
 2. Het toetjes-abonnement bevat yoghurt, vla en hangop, in wekelijks wisselende smaken.

Aardappelenabonnement

Het aardappelen-abonnement bevat biologische vastkokende aardappelen van producent NZ27 (Zeewolde, Flevoland). Je kunt kiezen uit een zak van 1, 2 of 5 kg aardappelen per week.

Eierenpakket

We kunnen u scharrel- of vrije-uitloop eieren bieden met keuze uit:

kist groentebox

AANMELDEN

Wanneer je een abonnement aanschaft via de webshop, wordt het direct verwerkt.

 • Sluit je een abonnement uiterlijk zondag af?
  Dan kun je je bestelling de eerstvolgende vrijdag afhalen op de afhaallocatie.
 • Sluit je een abonnement af vanaf maandag?
  Dan kun je je bestelling vanaf de tweede vrijdag ophalen. De betaling start ook pas een week later.

Meer informatie over het afsluiten van een abonnement bij Eerlijk Eten uit de Streek vind je in onze handleiding.

Pakket groottes

Voor de abonnementen hanteren we verschillende formaten voor de groente- en zuivel pakketten:

 • Small (voor 1 persoon)
 • Medium (voor 2 personen)
 • Large (voor 3 à 4 personen)
 • Extra Large (voor 4 à 5 personen)

Als je kleine kinderen hebt, kun je voor hen uitgaan van een halve portie. Meer informatie bij het kiezen kunt u hier vinden.

Eenmalig uitproberen

Wil je eerst een abonnement uitproberen? Dat kan natuurlijk. Ga naar onze webshop en bestel daar eenmalig het groente- of zuivelpakket, de aardappelen en/of eieren die je wilt proberen. Op deze manier kun je eenvoudig testen of het pakket wat voor jou is en of je het goede formaat te pakken hebt.

PAUZEREN, WIJZIGEN OF OPZEGGEN

Wil je je abonnement tijdelijk pauzeren of opzeggen? Geen probleem. Log in op jouw account, ga in je dashboard naar abonnementen. Klik op de abonnementen waarom het gaat en druk op ‘pauzeren’. Wil je dat je abonnement weer start? Bijvoorbeeld na je vakantie? Druk dan op ‘heractiveren’.

Ook wisselen van formaat is eenvoudig. Pas de grootte van je abonnement aan of annuleer je huidige abonnement en sluit je gewenste abonnement grootte af via de webshop. In de handleiding vind je een stapsgewijze instructie.

AFHALEN

Je haalt je abonnement elke week op vrijdag af bij een van onze afhaalpunten.

Alle actuele afhaalpunten zijn te zien op onze webpagina afhaallocaties en op Google maps.

Neem contact op via info@eerlijketenuitdestreek.nl als je een geschikt afhaalpunt denkt te kunnen voorstellen. Dan onderzoeken wij of wij deze locatie kunnen toevoegen aan de lijst.