EERLIJK ETEN
UIT DE STREEK

DUURZAAM . LOKAAL . GEZOND

DE AFHAALLOCATIES

Je haalt je bestelling elke week op vrijdag af bij een van onze afhaalpunten. Op dit moment zijn dat:

  • Landwinkel Vanelly, Achterveldseweg 26, Barneveld. Afhalen vrijdag tussen 11.00-21.00 uur
  • SmaakPark Ede, Verbindelaarsweg 51a, Ede. Afhalen vrijdag tussen 15.00-18.00 uur
  • De Klomperhoek, Klomperweg 99, Lunteren. Afhalen vrijdag tussen 14.00-17.30 uur
  • Boerderijwinkel Tussen de Hagen, Hessenweg 82, Stoutenburg. Afhalen vrijdag tussen 11.00-18.00 uur
  • De Lankerenhof, Lankerenseweg 18, Voorthuizen. Afhalen vrijdag tussen 14.00-19.00 uur
  • Eco Fields, Matendijk 1, Wekerom. Afhalen vrijdag tussen 17.00-17.30 uur
  • Eemlandhoeve, Bisschopsweg 7, 3752LK Bunschoten-Spakenburg. Afhalen vrijdag tussen 15.00-18.00 uur.
  • Het Parkhuis, Heiligenbergweg 151, 3818 AJ  Amersfoort. Afhalen vrijdag tussen 15.00-18.00 uur.
  • Wijkboerderij Nieuwland, Zeldertsedreef 2, 3824 EK Amersfoort. Afhalen vrijdag 15:00-18:00uur.

Meer locaties kunnen volgen. Neem contact op via info@eerlijketenuitdestreek.nl als je een geschikt afhaalpunt denkt te kunnen voorstellen. Dan onderzoeken wij of wij deze locatie kunnen toevoegen aan de lijst.

Als je bij het afhaalpunt komt, leveren wij de pakketten in een papieren tas. Deze kun je meenemen. Als de tas nog goed genoeg is, hopen we dat je hem de volgende keer weer inlevert, zodat we de tassen zoveel mogelijk kunnen hergebruiken. Bij het afhalen hoef je geen geld of pinpas mee te nemen, want je betaalt per (digitale) factuur.

HERKENBAAR IN BEELD

Vanaf nu is elke afhaallocatie voor Eerlijk Eten uit de Streek gemakkelijk te herkennen! Ze zijn namelijk voorzien van een sticker of een bordje met het logo van EES. Op deze manier hopen we bezoekers en passanten van deze locaties enthousiast te maken om meer te weten te komen over Eerlijk Eten uit de Streek. En hoe makkelijk is het, als ze hier toch al boodschappen doen, om hun eigen groente-, zuivel-, aardappel- of eierpakket op te halen. Heb jij de bordjes al gezien?

De zes afhaallocaties zijn weergegeven op de bovenstaande kaart. Waar mis jij nog een afhaallocatie? Of waar zou jij graag een afhaallocatie willen zien? Laat het ons weten via info@eerlijketenuitdestreek.nl.

ETEN UIT DE STREEK VOOR IEDEREEN

Met ingang van juni 2021 starten we met permanente levering van lokale producten.  Met actieve consumenten en producenten werken we aan een eenvoudige vorm van wekelijkse levering. We verkennen verder samenwerkingsmogelijkheden in de regio op het gebied van IT, logistiek en verwerking. Daarnaast werken we aan een bedrijfsmodel.

IK DOE MEE

Wil jij ook weten waar jouw eten vandaan komt? En bouw je graag mee aan een duurzaam voedselsysteem in jouw regio? Doe dan mee met Eerlijk Eten uit de Streek. Je kunt je bijvoorbeeld abonneren op een wekelijks groentepakket of losse producten bestellen in de webshop.

Meer informatie over de abonnementenGa naar de webshop

ONZE PRODUCENTEN